Şehit Adem Koç Ortaokulu

WEB https://sehitademkocortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ESENYURT MAH. ESENYURT CAD. NO 105/1 MERKEZ / SİVAS
VİZYON : Sivas Şehit Adem Koç Ortaokulu´nun amacı, dünya standartlarında, yaşayarak öğrenmeye dayalı bir eğitim-öğretim aracılığı ile; Fiziksel, sosyal, ve duygusal yetenekleri ahenkli bir şekilde gelişmiş,bilimsel ve teknolojik gelişmeleri; sosyal, kültürel ve ekonomik değişimleri izleyen, vatanına ve milletine bağlı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Kendine güvenen,nitelikli,kendini ifade eden sistemli düşünen araştıran,aldığı eğitimi istendik davranışa dönüştüren, problemlerine sağlıklı çözümler,lider olan,kendi ve çevresi ile barışık,toplumun menfaatlerini kendi menfaatlerinden üstün tutan,insan haklarına ve evrensel değerlere sahip çıkan, hoşgörülü yeteneklerinin farkında olan özgün tasarımlar ortaya koyabilen gençler yetiştirebilmektir.
BAŞARILAR : Okulum Afete Hazır Yarışması İl Birinciliği, Hentbol Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar İl Üçüncülükleri, Güreş İl Üçüncülüğü, Zeka Oyunları Pentago İl Üçüncülüğü, Atletizmde il birincilikleri, TKY Ekip raporu il birinciliği, TKY Kurum raporu il üçüncülüğü,Bocce İl birinciliği

Saatler : 09.00-15:10
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Servis : yok